Uvjeti poslovanja

Politika povrata i povrata novca:

Imate pravo otkazati svoju narudžbu u roku od 30 dana bez navođenja razloga za to.

Rok za otkazivanje narudžbe je 30 dana od dana kada ste primili robu ili od dana kada treća osoba koju ste odredili, a koja nije prijevoznik, preuzme isporučeni proizvod u posjed.

Kako biste ostvarili svoje pravo na otkazivanje, morate nas obavijestiti o svojoj odluci jasnom izjavom.

O svojoj odluci nas možete obavijestiti na e-mail oktim.kc@gmail.com

Povrat ćemo vam izvršiti najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka vraćene robe. Koristit ćemo ista sredstva plaćanja koja ste koristili za narudžbu i nećete imati nikakve naknade za takav povrat.

Uvjeti za povrat:

Kako bi roba bila prihvatljiva za povrat, provjerite sljedeće:

  • Roba je kupljena u zadnjih 30 dana

  • Roba je u originalnoj ambalaži

Sljedeća roba se ne može vratiti:
  • Isporuka robe izrađene prema vašim zahtjevima ili jasno personalizirane.

  • Isporuka robe koja zbog svoje prirode nije prikladna za povrat, na primjer robe koja se brzo kvari ili kojoj je istekao rok trajanja.

  • Isporuka robe koja nije prikladna za povrat zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga te je nakon isporuke otpečaćena.

  • Isporuka robe koja je nakon isporuke, prema svojoj prirodi, neodvojivo pomiješana s drugim artiklima.

Zadržavamo pravo odbijanja povrata bilo koje robe koja ne ispunjava gore navedene uvjete povrata prema vlastitom nahođenju.

Povrat robe

Vi ste odgovorni za troškove i rizik povrata robe nama. Robu trebate poslati na sljedeću adresu:

Dravska ulica 17, 48000, Koprivnica

Ne možemo se smatrati odgovornim za robu oštećenu ili izgubljenu u povratnoj pošiljci. Stoga preporučujemo osiguranu poštansku uslugu koju je moguće pratiti. Ne možemo izvršiti povrat novca bez stvarnog primitka robe ili dokaza o primljenoj povratnoj isporuci.

Darovi:

Ako je roba bila označena kao dar kada je kupljena i zatim poslana izravno vama, primit ćete poklon kredit u vrijednosti povrata. Nakon što primite vraćeni proizvod, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako roba nije bila označena kao dar prilikom kupnje ili je darivatelj sam sebi poslao narudžbu da vam je preda kasnije, poslat ćemo povrat novca darivatelju. Kontaktirajte nas Ako imate bilo kakvih pitanja o našim Pravilima povrata i povrata novca, kontaktirajte nas putem e-pošte oktim.kc@gmail.com